Fly By Night

Litt om oss

Fly By Night AS er eierselskapet til Vestlandsbryggen, og ble stiftet 1999, og var i starten en ren flytebrygge produsent.

Vi har siden den gang utviklet og spesialisert oss som en allsidig leverandør til løsninger i strandsonen. Nybygg, vedlikehold og rehabilitering av naust, kai, flytebrygge, sprenging, graving, mudring, forskaling, støping av slip og nøstegulv, legging av sandstrand, mooringer, utleie av flåter for frakt av materialer og bosscontainere, er noe av det vi utfører.

Vi har hele tiden strevet etter å finne de rette løsningene for våre kunder, enten det har vært sterkt fokus på estetisk, praktisk, økonomisk eller kvalitet i utforming av strandsonen.

Vi har jobbet jevnt og trutt med å finne de rette arbeidsredskapene, materialene og personellet til å ivareta vårt fokus på å optimalisere den enkeltes behov i strandsonen.

Vi har jobbet jevnt og trutt med å finne de rette arbeidsredskapene, materialene og personellet til å ivareta vårt fokus på å optimalisere den enkeltes behov i strandsonen.

Vi har også ferdigstilt lekteren ”FRIDA”, som er utstyrt med et 17m3 lasterom, hydraulisk kran og grabb. ”FRIDA” er velegnet til mindre mudringsarbeid, frakt av sand, grus, skjellsand og byggematerialer, samt heving av havarerte båter. ”FRIDA” brukes også til utlegging av mooringer med vekt opp til 3000 kg.

Historikk

Ett av de første oppdragene var å levere 2 stk 3x18 meter lange flytebrygger til Forsvaret/Bazan i forbindelse med signeringssermonien for kontraktinngåelse av bygging av nye fregatter til Forsvaret.

I oppdraget for Bazan ble det også levert ca 200 meter flytende gangvei, samt en 90 kvadratmeter stor flytende scene for dansere. Dette oppdraget ble løst på en meget smidig måte, og dermed var man i gang.

Litt av vårt utstyr

”OSCAR” slepebåt bygget 1918, ny motor Scania 282 hk installert 2010, kran 1,3 tonn.

”PROPPEN” Servicebåt, 20 fot, 115hk Yamaha (32 knop).

”K2” forlenget notbåt, lette slep, 30 hk Sabb.

”REKEN” liten katamaran, utstyrt med 60 hk Yamaha, grei arbeidsbåt, som også kan slepe eller skyve en liten flåte med utstyr.

”ASKELADDEN” liten personell båt 30 hk Yamaha.

”PIONEREN” liten personellbåt 9,9 hk Yamaha.

”FRIDA” kapasitet 23 tonn, lengde 12,5 meter, bredde 4,6 meter, max dypg. 1,2 meter,17m3 lasterom, kran og grabb, utlegging av mooringer, steinarbeid, frakt av materialer, sand etc.

”LUCAS” kapasitet 26 tonn, lengde 8,5 meter ,bredde 5,2 meter, max dypg 1,2 meter, utstyrt med 6 m3 betongtobbe og 13,5 meter teleskopisk transportbånd, også for frakt av gravemaskin.

”LINUS” kapasitet 5 tonn,lengde 8 meter,bredde 3,5 meter, max dypg. 80 cm, kan utstyres med 9,9 hk Yamaha, manuell kran 800 kg.

”DR.FOSSE” kapasitet 4 tonn, lengde 7 meter bredde 3.6 meter, max dypg 80 cm.

”LEIF” kapasitet 3 tonn, lenge 6 meter, bredde 2,4 meter, mobil flåte tilpasset lastebilen vår.

Lastebil med tilhenger, gravemaskin Kubota 4,8 tonn, 2007 mod, kompressor Atlas Copco og en belte gående trillebår, er bare noe av det utstyret vi har.

Vi leier ut utstyr, flåter, flytebrygger og mooringer.

Fly By Night, Eilif Harbitz-Rasmussen
tlf: 99126655, mob: 48229866, fax: 56141129, epost: eilif@flybynight.no